Hallå bloggen!

Tisdag, den sämsta dagen på veckan, om inte man har kört en 2-dagars borst, då brukar måndagen kunna vara jävlig jobbig. Tisdagen tillför ingenting, Måndagar kan man, om man vill iaf vara lite utvilad och sen är det träning på kvällen. Onsdag vid lunch har halva veckan gått så man kan leva på det under dagen. Torsdagen är alltid skön , närmar sig helg och lite träning på kvällen. Fredagen, ja den behöver väl ingen närmare förklaring, en 8 timmars transportsträcka till helgen bara. :)

Kul att alla serier är igång, nu kan man börja leta bra matcher att åka och kolla på. Kollade Capeiro-Helsingborg i söndags, helt okej underhållning dom 2 perioderna som jag såg. När Benke fick frågan om han ville med och kolla på matchen, kom han med en lysande motfråga, -Har Capeiro hemmamatch eller? Underbart sagt! :)

I lördags hade vi våran andra seriematch för säsongen, även denna gång snodde vi åt oss 3 pinnar och denna gång utan att få riktigt motstånd. Ganska besviken på deras spel, trodde faktiskt att dom skulle vara betydligt vassare, Alex tippade dom i nedre delen av tabellen, vilket jag till en början sågade men efter att ha mött dom så kan jag tyvärr inget annat än att hålla med. Tycker att vi kontrollerar matchen från början till slut, borde tryckt in några bollar till iaf i första perioden. Det positiva i deras lag var deras målvakt, han kommer bli viktig om dom inte ska släppa in 2 siffrigt varje match.

Lördagskvällen bjöd mig, Frida, Posten och Johanna på bio och 2 öl på o'learys i Kista. Höjdpunkten var ölen och sällskapet men även filmen var riktigt rolig, Friends with benefits, sevärd.

Emellan allt det roliga i helgen så blev det lite jobb också, men det är inte så jobbigt, åker ner en timme laddar maskinerna och sen kan jag vara borta några timmar, så ska inte klaga på det.

Träning igår, röda laget slaktade det blåa, vilket medföljde att det blå laget blev 50 armhävningar, situps och upphopp starkare :)

Bele-Tullinge i DM eller Bayern Munchen- Man C ikväll, inte bestämt än, men kan vara värt att kolla fotbollen hos John, så man kan lämna pizzakartonger och godispapper i hela hans lägenhet :)


//#88

PS. Verkar som att Alf har repat sig efter förkylningen, får försöka hålla sig inne nu och inte vara ute i blåsväder hela tiden. DS.


Kommentarer
Postat av: jule #75

aaah bele fight...;(

2011-09-27 @ 14:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0